Заробіток в інтернеті для бідного українця

вівторок, 31 серпня 2010 р.

Як збільшити ТИЦ? поради від аматора

Створили сайт наповнили його, закупили ссилкі, тиц росте, але вже надто повільно. Чому? В мене це питання виникло з часом, коли взяв на просування декілька сайтів і зміг порівняти: що і як швидко росте.
ТИЦ - тематичний індекс циттування сайту. Ключова фраза тематичний. Головне контент сайту, тобто якість наповнення. Боти пошукових систем, в даному випадку Яндекса повинні зрозуміти про що сайт. Також як завжди дуже сильно впливає унікальність контенту.
Тобто, що я маю на увазі? - Якщо взяти два сайти, один з яких наповнений унікальною інформацією та весь контент в одній тематиці та інший ресурс наповнений в разнабій копійованою інфою та закупити ссилкі. Умовно ссилкі закуплені нехай будуть однакової якості. Результат буде кардинально різний.
Для прикладу в мене є сайт новости компаний и рынков, робив його під адсенс та продажу ссилок. ТИЦ - 0, думаю наступний ап дасть мені 10, але й то під питанням. Під ресурс наліпив пару сателітів, прогнав по соц закладкам, зареєстрував усюди, де нахаляву, рсс додав туди де додається. Ну тобто зробив мінімум. Є ще один сайтік, інтернет магазинчик з різними товарами (основний товар Военная техника), товари різні, але зроблені якісні описи. Закуплено ссилок по мінімуму, на гивень 300, прогнав пару разів по соц закладкам, а тиц вже після першого апа 10.

Ще хочу додати про яндекс каталог. Я думаю реєструватись треба обов'язково. І не тільки через те що сам тіц перетікає, але й тому, що після реєстрації до сайта прив'язується тематика.

Що треба зробити для швидкого нарощування ТИЦ?
Якісний контент (унік, тематичний)
Закупка тематичних зовнішніх ссилок (просто ссилок з анкорами та  в статтях)
Реєстрація в Яндекс каталозі

Немає коментарів:

Дописати коментар