Заробіток в інтернеті для бідного українця

вівторок, 31 серпня 2010 р.

Якісна закупка ссилок. Мій досвід - економить ваші гроші.

В попередній своїй статті я як зміг хотів вам розказати як важливо мати якісний контент для швидкого нарощування тиц. Як ви пам'ятаєте другим пунктом алгоритму збільшення тіц я згадав ЯКІСНУ закупку ссилок.

Як правильно закупляти ссилкі?
Запам'ятайте, щоб ви не робили, все повинно виглядати природньо. Свіжий сайт не може зразу отримати потужні ссилкі з високим ТИЦ та ПР. Найкраще почати з прес-релізів та розміщенням їх на відповідних ресурсах. Тобто Ссилкі повинні супроводжуватися статтями. Потім можна написати пару Сео статейок (для людей, а не для ботів) та розмістити їх на платних сервісах, або домовитись напряму. Для покращення (прискорення) індексації сайту можна прогнати декілька сторінок в соц закладках, але не сильно, щоб не попасти під фільтри. Тепер можна почати закупляти ссилкі на тематичних ресурсах (анкори повинні бути всі різні, бо ссилкі склеять і результату не буде). Я раджу починати закупляти ссилкі спочатку з не дуже високими показниками. Правда важливо, щоб вони були зареєстровані хоча б в одному з каталогів. Нам потрібен для початку Траст, потрібно ввійти в довіру.
Що ми маємо? - Сайт проіндексувався. Після першого апа отримали пр 10, тіц 0. Для тица потрібен час. Як ми побачимо, що сайт виліз з пісочниці, - елементарно, він почне шукатись в гуглі, яндексі.
Тепер можна йти на гоугетлінкс, або на мералінкс і закупляти ссилочкі подороже. Також бажано написати бюджет і виділяти щоміісяця однаковий бюджет на закупку ссилок. Це як в спортзалі, спочатку тіло привикає, потім навантаження збільшуєм, а коли досягли бажаного результату, просто підтримуємо форму.

В мене доречі зараз є замовленя. Розробляємо сайт для виробничої компанії, сайт буде продавати Торгові причепи. Що я буду робити?
  1. Якісне наповнення (Сайт буде на трьох мовах, повністю унік контент, якісні описи до кожного з товарів, є розділи для тематичних статей. Статті будуть писатись всі для людей, але не будем забувати про ключові запроси.)
  2. Розміщення пресрелізів на відповідних ресурсах та в блогах (сітка блогів вже готова).
  3. Прогон сайта по соц закладкам (Прогон лише сторінок-точок входа для покращення індексації сайту)
  4. Закупка ссилок в статтях на платних ресурсах (є власні, тому буде дешевше)
  5. Закупка ссилок (щомісячно під кожен окремий запрос)
Я в цій статті оминув питання просування запросів в Гугл та Яндекс. Намагавя висвітлити нюанси нарощування ссилочної масси.

Немає коментарів:

Дописати коментар