Заробіток в інтернеті для бідного українця

вівторок, 31 серпня 2010 р.

Хто модернізує технічні характеристики Гугл?

Гугл - величезна компанія, на якій працюють сотні людей. Гугл намагається звичайно заробляти гроші. Але основною задачею є якісний сервіс. Тобто першочергово компанія працює для людей, робить все для того щоб користуватися її послугами було зручно. Без фанатів гугл, компанія не буде прогресувати. Це як футбол не існує без вболівальників.
Компанія постійно видумує нові сервіси як для тих хто шукає так і способи, маркетингові речаги для інтернет маркетологів. Але є особливі сео-оптимізатори, восновному з пост радянського простору, які постійно видумують шляхи в обхід звичайним природнім процесам. Згадайте бум, коли люди почали заробляти на контекстній рекламі Адсенс. В інтернеті почали масово продавати агрегатори, програми які самі майже створювали сайти, наповнювали їх, розміщали контекстні оголошення, а потім й клацали на них. Інтернет маркетологи, та й прості користувачі від домохазяйок до офісних працівників почали заробляти серйозні гроші, від 1000 доларів на день. Гугл правда швидко тоді зреагував. Сайти, блоги почали пачками вилітати з індексу. Уявіть розчарування людей в яких прибутки знизилися від декількох тисяч доларів до пари центів.
Цей процес відбувається постійно. Гугл працює для людей і на тому заробляє, але йому постійно потрібно думати про сеошніків, які не сплять не їдять, думають як переплюнути гугл....

P.S Нарахунок, хто пише ці програми. Так перші агрегатори з'явилися на буржуйському ринку, але це лише тому, що заробіток там кращей, слова дорожчі. Але писали їх ми бувші Совети.

 P.S - Всем, кто ищет работу в Краснодаре советую посетить сайт о работе. Реальные вакансии от серьезных компаний

Немає коментарів:

Дописати коментар