Заробіток в інтернеті для бідного українця

вівторок, 16 лютого 2010 р.

Оптимізація коду

Ефективний копірайтінг, це всього лише частина боротьби за позиції, яка необхідна, щоб зробити Ваш веб-сайт найбільш дружнім до пошукових систем.

Не зважаючи на те, наскільки розвинуті пошукові системи, вони не мають повноцінних можливостей читати весь зміст, який відображають веб браузери. Поки flash, Java script, DHTML і технологія фреймів можуть чудово виглядати тільки для кінцевого користувача, але вони можуть загнати пошукову систему в глухий кут і перешкодити нормальному індексуванню Вашого web сайту.

Навіть якщо Ваш сайт був запрограмований на убогому, легкому для читання HTML-і, немає гарантії, що ви зможете надати пошуковому роботу необхідну інформацію. Title, H1 і Meta теги є необхідними елементами для афективного написання коду (оптимізація коду). Пошуковики покладаються на специфіку коду з метою узгодити текст з веб сторінкою.

Веб сайт керований базою даних також створює перешкоду для роботів пошукової системи. Без належної пошукової оптимізації, велика частина вашого сайту може виявитися недоступною для читання пошуковими системами. Це може негативно вплинути на отримання трафіку від пошукових систем.

Massimo має багаторічний досвід у створенні коду, який буде працювати на користь Вашому контенту, а не проти нього.

Немає коментарів:

Дописати коментар