Заробіток в інтернеті для бідного українця

вівторок, 16 лютого 2010 р.

Оптимізація контенту

Як тільки визначені ефективні ключові слова і сформульована стратегія з обходу конкурентів, Massimo приступає до етапу оптимізація контенту, як до частини оптимізаційного процесу.

З назви розуміємо, що поліпшення вмісту зачіпає модифікацію контенту веб-сайту. Протягом цього етапу Massimo буде робити рекомендації з маніпулювання поточним розташуванням існуючого контенту, додавання нового контенту або навіть видалення деяких його частин, - оптимізація контенту.

У підсумку, мета оптимізаційного процесу - попадання на чільні позиції за правильним ключовим словом - краще, ніж шахрайство в додаванні Ваших сторінок в пошукові системи. Ми повинні гарантувати, що відповідні ключові слова включені у Ваш сайт належним чином. Але простого додавання ключових слів в контент - не достатньо. Massimo має багаторычний досвід у складанні контенту для сайтів у форматі, дружньому до пошукових систем.

Massimo також може працювати з редакторами Вашого веб сайту, щоб майбутній контент (прес-релізи, нові продукти та ін ..) гармонував з вашим оптимізованим кодом.

Немає коментарів:

Дописати коментар