Заробіток в інтернеті для бідного українця

вівторок, 16 лютого 2010 р.

Що таке SEO і яка мета SEO оптимізації?

Безумовно багато хто розуміє що оптимізація сайту під пошукові системи дуже важлива якщо ви хочете домогтися успіху в Інтернеті. Втім більшість розробників до цих пір не знають що саме
означає SEO і в чому її мета.

Якщо ви не знаєте цілі, оптимізація сайту може коштувати вам великої праці і грошей і ви так і не отримаєте доброго результату.

У чому ж мета оптимізації сайту під пошукові системи?

Метою SEO оптимізації є залучення нових клієнтів на ваш сайт. Оптимізація необхідна для знаходження потрібних людей, знаходження потенційних клієнтів які замовлять ваші послуги. У цьому й полягає головна мета SEO.

Що не є метою для SEO оптимізації?

SEO - це не прагнення бути знайденим по всіх можливих ключовими словами. Багато хто намагається отримати якомога більш високий ранг для якомога більшої кількості ключових слів. Це не тільки величезний обсяг роботи, це також марна трата часу.

Неважливо яку кількість ключових слів за якими можна знайти ваш сайт в інтернеті. Важливо що-б ваш сайт можна було знайти за правильним ключовими словами і ваш сайт міг зробити з ваших відвідувачів - покупців.

Як можна поліпшити результат SEO оптимізації?

Зробіть ваші інтернет сторінки переконливими

Це дуже важливий крок. Якщо у вас немає інформації необхідної для вашої цільової аудиторії то навіщо тоді витрачати час на залучення відвідувачів.

Ваші сторінки повинні бути зроблені таким чином, щоб Відвідувачі ставали покупцями. Ви повинні викликати довіру, переконувати ваших відвідувачів і ваш сайт повинен бути зручним для них.

Знайдіть правильні ключові слова
Знайдіть такі ключові слова, які будуть найкращим чином відповідати вашому сайту. Massimo може допомогти побудувати список слів які найкращим чином будуть відображати ваші послуги. Використовуйте ці слова для pay per click (PPC) пропоновану на Google і Yahoo.

Оптимізуйте ваші сторінки використовуючи ці слова

Отже, у вас є правильні ключові слова, ви повинні оптимізувати ваші сторінки використовуючи ці слова. Поки PPC дозволяє вам перевірити ці слова, оптимізація ваших сторінок дозволить вам отримати власних відвідувачів без будь-якої плати.

Оптимізація вашого сайту дасть вам приголомшливий результат якщо ви зосередитися на досягненні правильних цілей. SEO оптимізація поліпшить ваш бізнес. Зосередтесь на вашій цільовій групі і на правильних ключових словах які найкращим чином відображають ваші послуги і товари.

Немає коментарів:

Дописати коментар